21 ste editie van voorjaarsfietstocht middel

De bepijlde route voert naar een fraaie rustplaats met toiletten waar men kan gaan genieten van een welverdiende lunch. In tegenstelling tot voorgaande edities krijgen de deelnemers in plaats van een broodje nu een snack met fris aangeboden. Tijdens deze stop is het mogelijk om de batterij van een elektrisch ondersteunde fiets op te laden.

De deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon (inclusief de snack en koffie bij aanvang). Opgave voor deze tocht kan tot en met vrijdag 18 mei. De organisatoren willen bij aanmelding graag het voorkeurstijdstip voor de start weten, omdat er in verband met de spreiding op de lunchplaats maximaal zeventig personen per half uur mogen vertrekken. Mocht iemand een aangepaste lunch willen, laat dat dan ook even weten. Voor informatie en opgave kan men bellen naar tel. 0570-563702 of 06-57051445.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.