Home / archiefcentraal / 21 ste editie van voorjaarsfietstocht middel

21 ste editie van voorjaarsfietstocht middel

De bepijlde route voert naar een fraaie rustplaats met toiletten waar men kan gaan genieten van een welverdiende lunch. In tegenstelling tot voorgaande edities krijgen de deelnemers in plaats van een broodje nu een snack met fris aangeboden. Tijdens deze stop is het mogelijk om de batterij van een elektrisch ondersteunde fiets op te laden.

De deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon (inclusief de snack en koffie bij aanvang). Opgave voor deze tocht kan tot en met vrijdag 18 mei. De organisatoren willen bij aanmelding graag het voorkeurstijdstip voor de start weten, omdat er in verband met de spreiding op de lunchplaats maximaal zeventig personen per half uur mogen vertrekken. Mocht iemand een aangepaste lunch willen, laat dat dan ook even weten. Voor informatie en opgave kan men bellen naar tel. 0570-563702 of 06-57051445.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.