zwembad de welters klaar voor nieuw seizoen

Het bestuur van Stichting Zwembad De Welters heeft gezorgd voor een nieuw kassasysteem en er zijn betere faciliteiten voor de bezoeker op het zwembadterrein. Zo is er een nieuw zonneterras gecreëerd met nieuw terrasmeubilair. Ook zijn er diverse kluisjes gerealiseerd, waar de bezoeker zijn/haar eigendommen kan opbergen. Daarnaast komt er een wifi-netwerk voor gratis internet.

Geïnteresseerden in de zwemlessen voor A, B en C kunnen een kijkje nemen op staging2.zwembaddewelters.nl. Daar is uiteraard ook informatie te vinden over de openingstijden, alle toegangsprijzen, de zwemabonnementen en de mogelijkheden om donateur te worden van Stichting Vrienden van de Welters. De voorverkoop van zwemabonnementen is reeds gestart en duurt tot en met dinsdag 24 april. Iedereen kan terecht bij het gemeentehuis in Wijhe en het Holstohuus in Olst (tijdens reguliere openingstijden).

Gedurende het seizoen zijn er tevens uiteenlopende activiteiten en festiviteiten voor jong en oud. Te denken valt aan een groot Waterspektakel met medewerking van de Brandweer Wijhe, diverse zwem-spelochtenden en –middagen, een groot afsluitend ontbijt voor alle vroege ochtendzwemmers én een aantal waterpolotoernooien van de Wijhese Zwemclub WZC, waarmee SZW nauw samenwerkt.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.