Home / archiefcentraal / workshop whatsapp lemerlerveld

workshop whatsapp lemerlerveld

Deze cursus van twee uur zal worden gegeven door Henk Heerink in het Kulturhus in Lemelerveld. Je leert daarbij hoe je met WhatsApp berichten, bestanden en foto’s kunt versturen, maar bijvoorbeeld ook hoe je een groep aanmaakt en iemand uitnodigt voor Whatsapp. Deelname is gratis. Alleen de koffie/thee wordt betaald.

Je bent van harte welkom en neem daarbij je mobiele telefoon, laptop of tablet mee. Je kunt je aanmelden door je naam, emailadres en/of telefoonnummer door te geven via 0572 – 37 19 28 of bib.lemelerveld@bibliotheekdalfsen.nl. Heb je geen laptop of heb je nog wat vragen, bel dan hierover. Het aantal cursisten is beperkt tot maximaal 10, dus geef je snel op. Als je te laat bent, kun je op een wachtlijst worden geplaatst voor de reservedatum op 16 mei. Die laatste datum geldt ook voor degenen die de workshop wel graag zouden willen volgen, maar verhinderd zijn op 2 mei. De workshop wordt gegeven in zaal 2, van 13.30 tot 15.30 uur.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.