werkgroep 700 jaar luttenberg zoekt voormalig dorpsbewoners

Het boek is een eenmalige uitgave in een beperkte oplage. Belangstellenden wordt aangeraden om het tijdig te bestellen. Tot 31 mei kan men bovendien gebruikmaken van een vroegboekkorting. Omdat de werkgroep niet beschikt over namen en adressen van alle oud-Luttenbergers, doen de vrijwilligers een oproep om het boek bij hen onder de aandacht te brengen.

Stel familieleden, vrienden en mensen die u kent en die uit Luttenberg vertrokken zijn, op de hoogte van boek”, laat de werkgroep weten. De uitgave is online te bestellen, of door het uitgeprinte formulier op te sturen naar de Stichting Luttenberg 700. De verschijningsdatum van het boek is 30 juni.

De komende periode volgen bovendien drie lezingen over het boek. Deze vinden plaats op de woensdagen 11 april, 16 mei en 31 mei.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.