wak nog steeds op zoek naar cultuurtalent

Ook dit jaar belooft de Week van de Amateurkunst weer een feest van de cultuur te worden. Met tentoonstellingen, optredens, workshops, open repetities en nog veel meer. Het centrale punt in de WAK is dit jaar Taveerne Tivoli in Raalte. Daar, maar ook elders in Raalte, is er een vier dagen durend programma te volgen met als thema: verbinding. Tevens is de samenwerking gezocht met de Kunstroute in Heino. Alles is mogelijk binnen de WAK, als het maar te maken heeft met kunst en cultuur.

Meld je voor 30 april aan of informeer naar de mogelijkheden via: info@wakraalte.nl of bel naar 06-42712765. Meer informatie op staging2.wakraalte.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.