voorjaarsexcursie boetelerveld

Het ontluikende Boetelerveld: waterdiertjes, insecten, jonge (roof) vogels, orchideeën, bijzondere plantjes: je kunt het meemaken tijdens de voorjaarswandeling in het Boetelerveld. Onder leiding van natuurgidsen ga je het gebied verkennen. Ze vertellen over de geschiedenis, de huidige beheersmaatregelen, natura 2000 en de flora en fauna

Het Boetelerveld is een bijzonder gebied. Door het leem dat hier in de grond zit, vinden er sterke wisselingen in de grondwaterstanden plaats. Ruim een derde van het Boetelerveld bestaat uit natte tot vochtige heide

Start: op de parkeerplaats van het Boetelerveld aan de Schoonheetenseweg achter huisnummer 19 (afslag is moeilijk te vinden, kijk uit naar de IVN vlag).

Kosten: gratis voor leden van Landschap Overijssel en IVN Raalte, anderen betalen 3 euro per persoon. 
Laarzen of hoge schoenen zijn aan te bevelen bij langdurige regen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.