Home / archiefcentraal / voorinschrijving tichelgatenloop geopend

voorinschrijving tichelgatenloop geopend

De start is bij het dorpshuis in Herxen. Het programma begint om 18.40 uur met een gezamenlijke warming-up voor de kinderen; de 750 meter start om 19.00 uur; de 1400 meter om 19.10 uur; de 5,4 km om 19.30 uur en de 10 km om 20.00 uur. De organisatie maakt gebruik van elektronische tijdwaarneming.

Een gedeelte van de opbrengst gaat wederom naar een goed doel. Iedereen krijgt een aandenken en er zijn per categorie prijzen voor de drie beste hardlopers. Na afloop is er muziek in de feesttent. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Grolleman Transport, Run2day, Boni en autobedrijf Kleine Schaars. De voorinschrijving is geopend via www.mijninschrijving.nl.

Vragen via tichelgatenloop@kpnmail.nl 

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.