vervolgbijeenkomst van mangs bu j te bange

De bijeenkomst wordt gehouden op maandagavond 23 april, 19.30 uur in Raalte (locatie hangt af van het aantal aanmeldingen; tot nu toe 15 mensen). Tegelijkertijd wordt in Raalte hard gewerkt aan de coalitievorming. ‘Mooi te zien dat openheid en samenwerking tussen overheid en inwoners daarbij hoog op de agenda staat. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij’, aldus Gerlant Zielman namens de initiatiefgroep. 

De vervolgbijeenkomst is bedoeld voor initiatiefnemers die (serieus overwegen) een initiatief te starten in hun eigen dorp of wijk. En voor ambtenaren en politici die vanuit hun rol daarover enthousiast mee willen denken. Op 23 april bespreken we welke stappen en afspraken nodig zijn om van inspiratie en ideeën te komen tot concrete experimenten.

Wie belangstelling heeft: meld je aan via niettebange@gmail.com. Of bel Giny Hoogeslag als je vragen hebt: 06 1348 8937.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.