veel animo voor nachtmarkt nijverdal

De Nacht van Nijverdal staat bekend om zijn grote (nacht-)markt die verspreid over een groot deel van het centrum elk jaar weer voor veel gezelligheid zorgt. De markt start om 14:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Inmiddels hebben al een groot aantal standhouders zich ingeschreven voor de nachtmarkt, dus mocht je nog een plekje willen, dan adviseert de organisatie om je snel in te schrijven.  Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: manfred@opnaarnijverdal.nl

Tijdens de nachtmarkt is de Grotestraat afgesloten voor autoverkeer. De kermis staat opgesteld op het Markplein. En ‘s avonds barst het feest pas echt los! Op meerdere plekken in het centrum zal live muziek te horen zijn van diverse live bands en dj’s. Veel Nijverdalse horecagelegenheden hebben gerenommeerde artiesten uitgenodigd die er samen met de Nijverdallers een écht feestje van gaan maken. Er is die avond een breed aanbod aan muziekstijlen.

De buitenoptredens eindigen om 01:00 uur en zijn gratis toegankelijk.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.