ut huus neemt brasserie holstohus over

Harry houdt van zijn vak, werkt graag samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en maakt het de gasten graag naar de zin. Maar tegelijkertijd is het horecavak een zwaar vak met vaak lange werkweken. In overleg is besloten dat ut Huus de Brasserie overneemt. Harry en zijn team blijven het vertrouwde gezicht.

Het doel van de overname is dat de Brasserie naadloos op het nieuwe concept gaat aansluiten. Het Holstohus wil een sociaal culturele marktplaats zijn. Je kan er terecht voor cultuur, eten en drinken, werken, lezen, maar ook je kennis en ideeën delen. Gewoon genieten mag natuurlijk ook. Een plek waar inwoners en bezoekers van buiten elkaar ontmoeten, waar je verhalen van anderen hoort en nieuwe ideeën ontstaan.

Met een aantrekkelijk programma, een fairmade assortiment, waar naast lokale en regionale producten ook producten uit de derde wereld te koop zijn. Samen met het team van de Brasserie en andere partners in het Holstohus krijgt het nieuwe concept de komende maanden verder vorm.

Delen van ideeën, aandacht, ruimte en kennis, maar ook het delen in middelen ligt in de bedoeling. Eventuele opbrengsten vloeien terug naar initiatieven in de gemeenschap. Daarmee krijgt het Holstohus meerwaarde voor de inwoners van Olst-Wijhe.

De verdieping van het Holstohus heeft na het vertrek van de bibliotheek al een metamorfose ondergaan. De komende maanden zal een plan worden uitgewerkt om ook van de begane grond een aantrekkelijke en sfeervolle ruimte te maken. U kunt de ontwikkelingen volgen via onze Facebookpagina of door u te abonneren op onze nieuwsbrief via staging2.uthuus.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.