Home / archiefcentraal / triscom uit heino sluit miljoenendeal met china

triscom uit heino sluit miljoenendeal met china

Triscom en GSTT Beijing werken al dertien jaar samen. Ze zijn in de markt met het merk Primavita. Triscom levert babymelkformules op basis van koe- en geitenmelk. Haar agent GSTT levert de Primavita aan 6000 baby- en moederwinkels in China. De handelsmissie naar China gaf Triscom en GSTT de unieke gelegenheid om, in aanwezigheid van premier Rutte en vice premier Schouten, het contract te ondertekenen. De ondertekening werd gedaan door Koos de Koning, CEO Triscom en Li Chao, CEO GSTT Beijing.

Voor Triscom en GSTT Beijing is het een mijlpaal die in de Chinese pers ook al is opgemerkt. Triscom is een familiebedrijf, dat al bijna 25 jaar actief is met haar merk Primavita. Het is in meer dan 20 landen op de markt. Later dit jaar zal Primavita ook op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn met Primavita babyformula’s gebaseerd op koemelk of geitenmelk.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.