topscorer lettele mist wedstrijd na inslikken bierdopje

Dat meldt RTV Oost.

De trainer kreeg in het holst van de nacht een appje, waarin Ruben zich afmeldde voor de wedstrijd van afgelopen zondag. Reden: hij moest naar het ziekenhuis om een ingeslikt bierdopje te laten verwijderen. Het incident was het gevolg van een uit de hand gelopen drankspelletje. Ruben moest een glas bier leegdrinken met onderin een dopje. In een onbewaakt ogenblik ging het dopje echter mee naar binnen.

Souvenirtje
Hevig geschrokken meldde de middenvelder van vv Lettele zich vervolgens bij de spoedeisende hulp, maar omdat er geen arts beschikbaar was moest hij de volgende dag terug komen. Met een slangetje is het dopje vervolgens weer uit de maag gehaald. Het Heineken-kleinood bewaart hij nu thuis, als souvenirtje aan dit bizarre voorval. Heineken? “Ja, het was voor mij ook een raadsel wat eruit zou komen hoor: Grolsch of Heineken, haha.”

Aangezien middenvelder Ruben een van de topscorers is, was het ook voor zijn coach en medespelers even slikken. De wedstrijd tegen Haarle ging met 3-1 verloren en Lettele deed dus slechte zaken in de strijd om het kampioenschap. “Formeel staan we nog wel bovenaan, maar we hebben een aantal wedstrijden meer gespeeld”, aldus de student van de Saxion Hogesschool Enschede.

Landelijke aandacht
Nadat hij aanvankelijk nog wat last had met slikken, gaat het nu weer goed met Ruben. Voor de rest wenst hij weinig woorden vuil te maken aan het intussen landelijk uitgemeten voorval. Met name een bericht erover op de Facebookpagina van De Kelderklasse werd massaal gedeeld.

Ruben zelf kijkt eigenlijk niet zo van op van al die aandacht: “Nee, ik ben er niet van geschrokken, maar ik hoef er verder niet meer zo mee in de picture te staan. Voor mij is het nu mooi geweest.” Dat ook 3FM er aandacht aan besteedde, kreeg hij mee. “Ik hoorde het inderdaad, maar goed, het is natuurlijk ook niet iets wat iedere dag voorkomt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.