toch een 8e open muziekestafette in heino

De organisatie liep de afgelopen met vele vragen rond. “Hoe krijgen we als organisatie het financiële plaatje rond voor de komende muziekestafette Heino?”

Uit het cultuurarrangement voor het project ‘Professionalisering Open Muziekestafette Heino ‘ komt nu een bedrag beschikbaar, zodat in ieder geval de komende muziekestafette Heino is gewaarborgd. Voorzitter Huub Schultz, penningmeester René Wibier en secretaris Flip Jonkman van de Stichting Open Muziekestafette Heino kunnen nu verder ‘bouwen’.

Verder is de organisatie nog hard bezig om andere financiële middelen te vinden om het muzikale gebeuren met gratis entree te blijven bestendigen.

Bezoekers en deelnemers kunnen zich melden met frisse nieuwe ideeën, om mee te praten en denken om dit feest voor de komende jaren nog beter te kunnen blijven positioneren in het mooie Heino.

Voor de komende Open Muziekestafette Heino zijn maar liefst 62 aanmeldingen binnen gekomen. Vorig jaar konden er 54 worden geplaatst. Dit culturele muzikale evenement zal plaatsvinden op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober in de Nicolaaskerk te Heino.

Op de website staging2.muziekestafette.nl is alles goed te volgen en de Stichting beschikt over een Facebook pagina, deze is te vinden onder Stichting Muziekestafette Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.