tien mijl van raalte verder als vital centre raalte run

Net als in voorgaande edities is de start/finish voor de deur van het Vital Centre. De loop wordt georganiseerd door AV Salland en het Vital Centre en is geschikt voor jong en oud.

De wedstrijd bestaat uit een 10 mijl, een 10 km en een 5 km. Het parcours, met exact gemeten afstanden, is voor de wedstrijdlopers een mooie graadmeter om te kijken waar ze staan. Het grootste deel van het parcours gaat over de weg. Er zijn per afstand in verschillende leeftijdsgroepen geldprijzen te winnen. Daarnaast zijn er per afstand ook prijzen voor de beste Raaltenaar en Raaltese. De 5 km is ook ‘geopend’ voor bedrijventeams.

Voor de jeugd zijn er afstanden van 1 km (voor 6 t/m 12 jaar) en 2 km (10 t/m 16 jaar). Voor alle deelnemers aan de jeugdlopen ligt er een medaille klaar. De nummers een, twee en drie van de verschillende leeftijdscategorieën op beide afstanden worden ook nog gehuldigd.
Inschrijven is mogelijk via staging2.mijninschrijving.nl. Op de wedstrijddag kunnen lopers zich inschrijven tot een half uur voor de start. Voor meer informatie zie staging2.vitalcentreraalterun.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.