team lef organiseert eerste lef loop

Inschrijven is mogelijk voor de volgende twee afstanden:
– 5 km, starttijd 18:45u
– 10 km, starttijd 19:00u

De inschrijfkosten voor beide afstanden bedragen 6 euro en bij na-inschrijving 8 euro. Bij na-inschrijving is alleen contante betaling mogelijk. Inschrijven kan hier. De opbrengst van deze loop zal volledig gaan naar stichting Lef.

Bij Omni Mobilae (Berkendijk 10, 8141 RD Heino) liggen de startnummers klaar en is er gelegenheid tot na-inschrijven. Hier is ook een garderobe en beperkte kleedruimte ingericht, er is geen gelegenheid tot douchen. Er is voldoende parkeergelegenheid op korte afstand van de start en finish.

Stichting Lef Raalte is een stichting uit Raalte. Met de organisatie van evenementen wil het team zich dagelijks met volle overtuiging inzetten om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor kanker gerelateerde doelen. Kijk voor meer informatie over de Lef Loop of Stichting Lef op staging2.stichtinglefraalte.nl of neem contact op via info@stichtinglefraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.