Home / archiefcentraal / studiemiddagen in bieb raalte

studiemiddagen in bieb raalte

De Bibliotheek Salland organiseert deze speciale StudyShare-middagen in het Leer&Meer Plein. StudyShare is een supersimpele, maar krachtige manier om het hoofd bij het leren te houden. Het concept is onder andere gebaseerd op de Pomodoro-techniek. Hierbij leer je in drie blokken van maximaal 45 minuten met daarna 15 minuten pauze. Een ‘studybob’ houdt toezicht.

Mobiele telefoons kunnen in bewaring worden gegeven. Raadpleeg de site van de bibliotheek voor alle datums. Op een studiedag kun je vanaf 13.00 uur een ticket halen in de Bibliotheek, dat je afgeeft bij de studybob. Het eerste blok begint om 13.15 uur. Meedoen is gratis. Er geldt: vol is vol. Natuurlijk kun je altijd ergens anders in de bieb een rustig plekje zoeken om te studeren. Belangstelling om als vrijwillige Studybob mee te werken aan StudyShare-middagen? Mail naar info@bibliotheeksalland.nl of bel naar Bibliotheek Raalte.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.