studenten zoeken deelnemers aan fietsonderzoek op domineeskamp

Na afloop krijgen de deelnemers enkele vragen over de verkeerssituaties waarmee ze tijdens het parcours te maken hadden. Meedoen kost in totaal niet meer dan vijftien minuten. Koffie en thee staan klaar. Het onderzoek is onderdeel van het afstudeerproject van Twan en Toby. De twee willen de fietsveiligheid in alledaagse situaties in beeld brengen.

Het verkeersparcours staat van 11.00 tot 17.00 uur op de Domineeskamp. Om mee te doen, dient men wel de eigen fiets mee te nemen. Aanmelding via staging2.vvn.nl/fietsonderzoek of via 06-24407828. Voor overige vragen: twan_smeenk@hotmail.com.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, Hogeschool Windesheim Zwolle, Gemeente Raalte, Netko Raalte en Scania Trucks.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.