stekjesmarkt bij zuz and zo

De boerderij heeft een ruim assortiment vaste planten, groenten, kleinfruit, kruiden en zomerbloeiers gekweekt. Kruidentuin Allegaardje uit Heino is ook weer present en maakt daarmee het aanbod nog groter. Dit jaar is er ook biologische compost, tuinaarde en potgrond te koop.

Tevens zijn voorjaarsbloeiers en perkplanten verkrijgbaar. De imker van de boerderij geeft informatie over de bijenhouderij en houdt ‘open huis’ in de kast. Wie zelf stekjes of jonge plantjes aan de man wil brengen, mag op het erf van de boerderij (gratis) zijn gang gaan. Het motto is ‘hoe meer hoe beter’. De stekjesmarkt duurt van 10.00 tot 13.00 uur. De boerderij ligt aan de Nieuwe Wetering 1 in Lierderholthuis. De koffie staat klaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.