st jozef en matzer winnen paastoernooi wijhe

Diverse voetbal- en handbalteams van de scholen uit Wijhe gingen de strijd met elkaar aan op de velden van Wijhe ‘92. In de voetbal-hoofdpoule werd het team van De Bongerd tweede en het team van PC Matzer derde. In de recreantenpoule ging de eerste prijs naar De Peperhof in Wijhe, tweede werd De Bongerd; derde St. Jozef.

In de handbal-hoofdpoule werd De Bongerd tweede en St. Jozef derde. In de recreantpoule ging de hoogste eer naar de Matzer, de tweede prijs naar St. Jozef en de derde prijs naar De Bongerd. Op het einde van de middag kwam er een behoorlijke regenbui die het programma liet uitlopen. Ondanks dat was de publieke belangstelling behoorlijk te noemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.