Home / archiefcentraal / st jozef en matzer winnen paastoernooi wijhe

st jozef en matzer winnen paastoernooi wijhe

Diverse voetbal- en handbalteams van de scholen uit Wijhe gingen de strijd met elkaar aan op de velden van Wijhe ‘92. In de voetbal-hoofdpoule werd het team van De Bongerd tweede en het team van PC Matzer derde. In de recreantenpoule ging de eerste prijs naar De Peperhof in Wijhe, tweede werd De Bongerd; derde St. Jozef.

In de handbal-hoofdpoule werd De Bongerd tweede en St. Jozef derde. In de recreantpoule ging de hoogste eer naar de Matzer, de tweede prijs naar St. Jozef en de derde prijs naar De Bongerd. Op het einde van de middag kwam er een behoorlijke regenbui die het programma liet uitlopen. Ondanks dat was de publieke belangstelling behoorlijk te noemen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.