slachtoffer treinongeval olst buiten levensgevaar

Dat meldt RTV Oost

Het slachtoffer stapte samen met een groep vrienden uit de trein. Op het moment dat de trein weer richting Zwolle vertrok, kwam de Olstenaar ten val.

Toestand stabiel
Volgens een politiewoordvoerster is zijn toestand intussen stabiel. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht: “We hebben intussen een aantal getuigen kunnen spreken, maar het slachtoffer zelf nog niet.”

Volgens een woordvoerder van de vriendengroep van het slachtoffer maakte de man deel uit van een groep Go Ahead-aanhangers uit Olst. De voetbalfans wilden ze een groep collega Go Ahead-supporters uitzwaaien. Daarbij zou hij op ongelukkige wijze zijn gestruikeld en vervolgens tussen de trein en het perron zijn beland.

.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.