samensmelting van culturen in beeldentuin marienheem

In deze sprookjesachtige omgeving treedt het Vissersvrouwenkoor De Schellevissen op. Een koor dat in 2004 is opgericht en naast 60 koorleden een combo van 6 personen heeft. Het geheel is onder begeleiding van de professionele dirigent Andrea Klooster. Het enthousiaste vissersvrouwenkoor zingt meerstemmige en meertalige liederen over de zee en de rivieren. Zij staan bekend om hun vele optredens in het land en in Duitsland. Voorbeelden zijn: het korenfestival in Sevenum, Sail Kampen,een festival in Soest,Harderwijk en Appelscha. December 2017 gaven zij een groot kerstconcert in de Grote Kerk te Almelo en in het Parktheater te Iserlohn. Het koor behoort tot de parels van een stuk cultureel erfgoed, dat nog verwijst naar de tijd van de zeevaart.

De beeldentuin en het Vissersvrouwenkoor vormt een prachtige combinatie.
In de beeldentuin van Marienheem zijn op donderdag 10 mei (Hemelvaartdag) vanaf 11.30uur tot 16.00 uur de muzikale klanken van de Schellevissen te horen . Het geheel is een samensmelting van culturen waar men alleen maar van kan genieten.

Meer informatie over het koor vindt u op de website staging2.deschellevissen.nl en op facebook onder de naam VissersvrouwenkoorDeSchellevissen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.