rick evers witte neushoorn

Maar ik ben het nog niet vergeten. Op zich is de dood van een witte neushoorn niet zo gek, ware het niet dat dit het laatste mannetje was. Er zijn nu nog twee vrouwelijke witte neushoorns: Najin en Fatu. En aangezien die beiden niet zwanger zijn, gaat de witte neushoorn uitsterven. Is dat erg? Ik vind van niet.

En nu niet allemaal boze mails sturen, want ik ben echt een dierenliefhebber. Maar dieren komen en gaan. De dodo, de Balinese tijger, de gouden pad. Zeg eerlijk, heeft u ze gemist? En hoeveel tranen heeft u gelaten om de moerasslak? Bovendien, als de dinosauriërs niet waren uitgestorven, konden we nu echt onze hond niet onaangelijnd uitlaten.

Terug naar de witte neushoorns. Ik zeg, laat gaan die beesten, er is geen man overboord. Maar nee hoor, er zijn mensen op het belachelijke idee gekomen om het bewaarde bevroren sperma van Sudan te bevruchten met de eitjes van beide vrouwtjes. Die vrouwtjes zijn overigens zijn dochter en kleindochter, maar dat terzijde.

Ik weet het, net als ik zijn jullie allemaal heel erg druk. Maar in plaats van je af te vragen of je nu wel of niet van Facebook af moet en of de winterjas al definitief opgeborgen kan worden, kun je je ook bezighouden met echt nuttige zaken. Dus teken snel de petitie op staging2.laatgaandiewitteneushoorn.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.