Home / archiefcentraal / red dot product design award voor pan oston

red dot product design award voor pan oston

Meer dan 6.300 objecten van ontwerpers en fabrikanten uit 59 landen dongen mee naar de Red Dot Design Award. Trouw aan het motto ‘Op zoek naar goed design en innovatie’, beoordeelde een jury van ongeveer veertig leden de producten op basis van originaliteit. Menigeen komt in het dagelijks leven de producten tegen die door Pan Oston zijn ontworpen en geproduceerd. De kassa’s, expresbalies, zelfbedienings- en kiosksystemen zijn te vinden in vele supermarkten, discountwinkels, bouwmarkten, tuincentra en modewinkels.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.