raalte in zee met stichting werk raalte voor re integratie bijstandsgerechtigden

Eerdere experimenten daarmee zorgden voor goede resultaten. Van de elf mensen die eerder een dergelijk traject (met intensieve begeleiding) volgden bij meerdere bedrijven binnen de gemeente Raalte, hebben er inmiddels acht een baan gevonden. Daarnaast zorgt Stichting Werk Raalte voor een aantal nieuwe detacheringsbanen.

Op dit moment telt de gemeente circa 380 bijstandsgerechtigden. Deze zijn onderverdeeld in vier categorieën: kansrijk op de arbeidsmarkt zonder verdere begeleiding; kansrijk op de arbeidsmarkt met begeleiding; mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt en tenslotte mensen waarbij er sprake is van meerdere problemen. De detacheringsbanen zijn bedoeld voor bijstandsgerechtigden in de tweede categorie; de ontwikkeltrajecten voor mensen uit de derde categorie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.