pop up aspergerestaurant bij de weerd in de kas

Patrick Reimink van Restaurant Reimink is samen met zijn chefkok Jim Jäger en familie De Weerd de initiatiefnemers van dit unieke concept. “We werken al jarenlang samen en dan spar je wel eens over concepten en gerechten. We willen dat onze gasten genieten van alles dat het land ons biedt. Van de grond naar de mond en wel op een bourgondische wijze”, vertelt Patrick Reimink enthousiast.

Tour langs de aspergevelden
Het pop-up restaurant is zondag 29 april van 15.00 uur tot 19.00 uur geopend. Het restaurant wordt sfeervol aangekleed en biedt plaats voor 100 aspergeliefhebbers. Het arrangement start met een tour langs de aspergevelden met een touringcar en een bezoek aan het familiebedrijf van familie de Weerd. Daar worden de gasten getrakteerd op een heerlijk glas bubbels en een amuse uit de wok van Wim Roescher.

Tafels vol lekkernijen
Gasten kunnen genieten van lange tafels vol met lekkernijen. Op de menukaart staat onder andere een heldere aspergebouillon, asperges met lamsbout, asperges gegrild op een verse salade met gerookte kip, schwarzwalderschinken met asperges, traditioneel Sallandse beenham met Hollandaise saus. En als dessert het huisrecept van de familie de Weerd, de aspergemousse met suikerbrood en een bolletje ijs. Chefkok Jim Jäger bereidt het allemaal ter plaatse. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er wijnen geselecteerd. Patrick benadrukt dat er uiteraard een goed glas bier te verkrijgen is.

Reserveren
Wil je dit unieke asperge arrangement bijwonen? Reserveer dan een plaatsje in de kas voor € 52,50 inclusief consumpties. Tickets zijn verkrijgbaar via staging2.reiminkheeten.nl. Het pop-up restaurant is te vinden bij de kas van de familie de Weerd aan de Velsdijk 1a, 8124 PN in Wesepe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.