poorten tuinen van salland weer open

Afgelopen zondag was iedereen tussen 10.00 en 17.00 uur al welkom, op 29 april en 6 mei is dat niet anders. Het gaat om de Salaborgtuin van de familie Grootenhuis aan de Schoonheetenseweg 33 in Heeten; de Hof van Eigen-aardigheden aan de Krieghuisweg 7a in Raalte; de tuin van Nynke Atsma aan de Oude Twentseweg 26 in Luttenberg en Huys Beukenroode aan de Kennedylaan 20 in Raalte. De kwekerij van Arjan Schepers is te vinden aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem.

In de tuinen wordt al jaren geëxperimenteerd met verschillende tulpen, zowel botanische, ‘gewone’, als barokke papegaaitulpen. Dit levert mooie combinaties op aan kleur en vorm. De entree bedraagt 3,50 euro per tuin. Bij de kwekerij mag men gratis naar binnen. Voor meer informatie: staging2.tuinenvansalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.