Home / archiefcentraal / poll vmbo advies

poll vmbo advies

Bijna twintig jaar geleden, in 1999, maakten de mavo, lts en vbo plaats voor het VMBO, om zo het voorbereidend beroepsonderwijs te verbeteren. Echter associëren ouders het VMBO steeds meer met iets negatiefs.

Volgens het radioprogramma hebben kinderen helemaal niet meer zekerheid op een baan dan voorheen. Ook kan het voor een kind als stressvol worden ervaren wanneer zij een druk voelen om te presteren op een niveau dat eigenlijk te hoog is Kunnen ouders nog trots zijn wanneer hun kind een VMBO-advies heeft? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

[poll id=255]

Aanslag
De poll van vorige week ging een eventuele aanslag in Nederland. Ondanks dat het dreigingsniveau momenteel staat op 4, op een schaal van 5, houdt slechts 46,3% rekening met een eventuele aanslag. De overheid doet er alles aan om dreigingen op tijd te onderkennen en aanslagen te voorkomen.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.