Home / archiefcentraal / poll ik vier koningsdag in mijn eigen dorp

poll ik vier koningsdag in mijn eigen dorp

Alle steden en dorpen kleuren oranje en hebben weer hun eigen festiviteiten. Van rommelmarktjes tot enorme muziekfeesten. Wij zijn benieuwd of je Koningsdag gaat vieren in je eigen dorp of toch liever uitwijkt naar één van de steden. Laat het ons weten.

[poll id=256]

VMBO-advies
De stelling van vorige week luidde: ‘Ik ben als ouder niet blij met een VMBO-advies voor mijn kind’. Een meerderheid van 82% was het oneens met de stelling. Volgens het radioprogramma Kwesties zouden ouders juist willen dat hun kind een hoger advies krijgt, omdat zij dan meer kans zouden hebben op een baan. De inwoners van Salland en Vechtdal denken daar dus anders over.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.