pensionado daar lag ik weer

Ik had veel te veel vaart en dacht een haakse bocht even simpel te nemen. Over het wildrooster en snel weer door op het landelijke fietspaadje. Maar ja, dat liep even anders. Ik belandde tegen het hekwerk aan en viel. Geen getuigen gelukkig, want de val en de landing zullen er wel niet zo gracieus uit gezien hebben. Ik dacht meteen, snel opstaan en weer verder! Op dat moment kwam er toch lichte schaamte over mij, dus snel weer in de benen en net doen of er niets gebeurd was.

Toen ik in mijn puberteit op een bromfiets reed, gebeurde al eens hetzelfde. Een afslaande vrachtauto schepte mij en ik viel met brommer en al. De geruite pothelm vloog de straat op en ik stond zo snel mogelijk weer op, want ik had haast. De vrachtwagenchauffeur kwam zijn cabine uit, maar ik riep gehaast dat mij niets mankeerde, terwijl ik me schaamde.

Toen ik weer in de benen was gekomen met veel moeite, voelde ik de schaafwonden branden en zag ik de beschadigde schoenen aan mijn voeten. De fiets kon ik gemakkelijk overeind krijgen en ik stapte zonder problemen weer op en de fiets…die deed het als vanouds.

Toch kijk ik de volgende keer wel beter uit, minder ik vaart bij een scherpe bocht om me niet weer te hoeven schamen voor zoveel onhandigheid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.