parkinsonmarkt in de hartkamp raalte

Tijdens deze bijeenkomst is iedereen van harte welkom. Er wordt informatie gegeven over de ziekte van Parkinson, de paramedische behandelingen, de dagbehandeling en ook over verschillende hulpmiddelen, zoals bijv. parkinsonrollators.

Sinds 2007 is Carinova aangesloten bij het Parkinsonnet. Het behandelteam bestaat uit fysiotherapeuten, een ergotherapeut, logopedist, diëtist en een specialist ouderen geneeskunde. Parkinson patiënten, mantelzorgers en hulpverleners maken dankbaar gebruik van de kennis van deze disciplines.

De zorgverleners die aangesloten zijn bij het Parkinsonnet, zijn speciaal geschoold in het behandelen van parkinsonpatiënten en patiënten met parkinsonisme. De Parkinsonnet zorgverleners werken samen met de parkinsonverpleegkundigen en neurologen in de regio.
Uit onderzoek is gebleken dat de zorg van betere kwaliteit is als deze geleverd wordt door behandelaren van Parkinsonnet.

De ziekte van Parkinson is een complexe aandoening waarbij problemen kunnen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Voorbeelden zijn moeite met lopen, aankleden, spreken of eten. Kortom; de ziekte heeft een grote impact op het dagelijks leven van zowel de patiënt als zijn/haar omgeving. Door de grote verscheidenheid aan mogelijke problemen, zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling. Binnen De Hartkamp zijn de verschillende disciplines onder één dak te vinden, waardoor er sprake is van een efficiënte multidisciplinaire aanpak. Behandelingen worden goed op elkaar afgestemd en er vindt veel overleg over en weer plaats. Indien nodig vinden de behandelingen ook thuis plaats.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling fysiotherapie, J.v.Arkelstraat 15, 8101 EN Raalte. Tel 0572-346811

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.