open huis bij iessel ciderij

Stichting IJsselboomgaarden heeft in 2012 in samenwerking met de wetenschapswinkel van Wageningen University & Research een onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om cider te maken van oude apppelrassen. Als spin off van dit project is Iessel cider ontstaan. Na een periode als hobbymatig cidermaker hebben Rob en Marin in 2017 besloten de ciderij voort te zetten als kleinschalig ambachtelijke onderneming. De rondleidingen starten bij voldoende animo om 14.00 en om 15.30 uur en worden verzorgd door gidsen van Stichting Nieuw Sion. De deelnamekosten bedragen 5 euro.

Aanmelden kan via staging2.nieuwsion.nl/events/kom-kijken-en-proeven-de-iessel-ciderij. Meer informatie is te vinden op staging2.iesselcider.nl en staging2.facebook.com/iesselcider

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.