officiele aftrap sportcampagne kom van de bank in olst wijhe

De campagne is voortgevloeid uit de projecten Sportdorpen Olst-Wijhe en Sociaal Vitaal in kleine kernen. Sportdorpen Olst-Wijhe, bestaande uit de huidige sportaanbieders uit Olst-Wijhe, wil mensen tussen de 30 en 75 jaar weer in beweging krijgen. Het uiteindelijke streven is om vijftien nieuwe sport- en beweegactiviteiten en een toename van 10 procent in leden te realiseren.

Vanaf 12.30 uur kan men bij Wijhe ’92 kennis maken met bootcamp, KanJam frisbee, dogfrisbee, discogolf, klootschieten en walking football (mmv teams van PEC Zwolle en Rohda Raalte). Daarnaast presenteert ook het project Dag!enDoen zich en zijn een fysiotherapeut en een beweegmakelaar te gast. Op het parkeerterrein staat de bus van Iedereen Actief, presenteert Pro Juventus zich en staat er een springkussen.

Bij ’t Spoc kan iedereen vanaf 13.00 uur kennismaken met speedbadminton, badminton, dynamic tennis, Meer Bewegen voor Ouderen, zitvolleybal en sportmix 30+. Bij de Hooiberg is er een programma met speedbadminton, badminton, dynamic tennis en KanJam frisbee.
Het programma duurt overal tot 16.00 uur. Zie voor meer informatie en de exacte tijden van de verschillende presentaties/clinics: staging2.komvandebank.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.