nog plekken vrij bij triathlon in luttenberg

De organisatie heeft opnieuw meerdere verbeterpunten doorgevoerd. Zo is er een volledig afgesloten parcours, iets dat zeldzaam is bij triathlonwedstrijden, maar met name praktisch voor de tijdsregistratie van de triathleten, die hun progressie willen kunnen zien. Een jury houdt in de gaten of alles volgens de reglementen gebeurt.

De Nederlandse Triathlonbond heeft de triathlon in Luttenberg uitgekozen als kwalificatiewedstrijd voor de kwart afstand, voor het EK dat dit jaar in Tartu, Estland wordt gehouden. De plekken voor de kwart triathlon zijn al bijna vergeven; daarvoor is er nog een vijftal plaatsen beschikbaar. Voor de achtste afstand zijn er nog wat meer plekken vrij. Daarnaast is er die dag ook nog een klein triathlon-parcours voor de kinderen. Via staging2.ntbinschrijvingen.nl kan men zich opgeven. Meer informatie op staging2.sporthalluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.