nieuwe bewoners appartementen burgemeesterkwartier

“Het was het wachten waard, hoor”, zegt mevrouw Van Olst-Dennebos, terwijl zij de sleutels in de hand heeft van haar nieuwe appartement. “De appartementen zijn niet alleen erg mooi geworden, maar ook betaalbaar en toegankelijk. Het lijkt me heerlijk als ik straks na de verhuizing in mijn woonkamer zit: lekker warm, alles nieuw en gemakkelijk gelijkvloers. Ik hoop hier nog heel lang te wonen.”

De naam van het project, Burgemeesterkwartier, verwijst naar de voorname plek in het dorp. De straat van het hofje is vernoemd naar oud burgemeester Willem Stolte. Bouwbedrijf Nikkels bv uit Twello bouwde de 22 appartementen en ook vijf huurwoningen in opdracht van SallandWonen. Allen geschikt voor senioren, maar ook voor alle andere woningzoekenden. Tegelijkertijd ontwikkelde en verkocht Nikkels ook vijf koopwoningen in dit plan. Daarnaast heeft de gemeente Raalte ook nog eens acht kavels uitgegeven. Op de meeste daarvan staan inmiddels woningen of die zijn in aanbouw of in voorbereiding.

De bewoners van de vijf koop- en de vijf huurwoningen hebben eind 2017 al hun intrek genomen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.