nie wies weer op de boskampse koningsdag

Tevens spelen de bandleden eigen nummers, waardoor er nog meer afwisseling in hun shows komt en zo weten zij overal een ware rock ’n roll gebeurtenis te creëren. Deze uitsmijter van Koningsdag mag u dus niet missen. Maar dit is niet het enige dat er die dag op de Boskamp te doen is. Eerder die dag zijn er muzikale bijdragen van de Koninklijke muziekvereniging Apollo uit Olst en van het dameskoor Eigen Wiese uit Raalte. Tussen de optredens door zorgt Gerwin Harleman voor de nodige gezellige muziek en wordt elk uur het populaire spel Rad van Fortuin gespeeld met vele leuke prijzen. Naast de kleedjesmarkt, Koningsdagmarkt, diverse demonstraties en verzamelingen wordt er de eerste versie van ”Heel Boskamp bakt” gehouden. De vakjury zal de gebakken taarten om 13.00 uur gaan jureren.

Vanaf half elf tot een uur heeft het publiek de mogelijkheid om de taarten op het oog te beoordelen op uitstraling en originaliteit. De vakjury zal tevens ook de smaak beoordelen. Een sterk onderdeel van de Boskampse Koningsdag is steevast de speelweide. voor de kinderen, waar zij gratis gebruik van kunnen maken. Hier vinden zij o.a. springkussens, reuze legostenen, schminken en gratis ranja. Een waar feest voor de kinderen. Op het gezellige terras ontbreekt het aan niets, zowel de traditionele koffie met appelgebak als de pannenkoeken zullen er weer volop genuttigd worden, maar ook de tap zal rijkelijk vloeien. Al met al redenen genoeg om een bezoek aan de Boskampse Koningsdag te brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.