Home / archiefcentraal / nature experience op de holterberg

nature experience op de holterberg

. Een ranger van het Natuurmuseum neemt de kinderen mee naar het Bos van Daantje Das voor een spannende Nature Experience tocht. Met een schepnet naar de salamandervijver. Zijn er muizen in de val gelopen, kan je een worm horen lopen? Durf jij een uilenbraakbal uit te pluizen? Spannende verhalen. De kids gaan het allemaal beleven in het Bos van Daantje Das, bovenop de Holterberg. Na afloop is er voor iedereen een “Nature Experience” diploma én een ijsje. Aanvang : 11:00 uur. Kosten: €4,00 p.p. Reserveren: 0548-361979 of info@museumholterberg.nl  www.museumholterberg.nl 

Natuurmuseum Holterberg – Holterbergweg 12 – 7451 JL – Holten

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.