mirande bakker miss wheelchair nederland gastspreker bij ledenvergadering het nut

In 2014 kwam Mirande door medische missers permanent in een rolstoel terecht. Zij is een gedreven onderneemster met haar eigen kapperszaak in Olst, maar haar verkiezing tot Miss Nederland en ambassadrice van de Lucille Werner Foundation heeft haar vechtersmentaliteit alleen maar doen toenemen. Haar missie is het bereiken van gelijkheid en een betere positie in de samenleving voor mensen met een handicap.

Belangrijk onderdeel van deze missie is het overtuigen van politiek en besturen in alle gemeentes dat de regelgeving en voorzieningen voor mensen met een handicap moet verbeteren. Hiervoor komt zij vaak en graag in de publiciteit en is zij een multifunctionele duizendpoot geworden, kapster, visagist, nagelstylist, motivator, trainer, Miss Nederland, ambassadrice, gastspreker, presentatrice, vlogger, blogger, maar vooral een vechter. 

Voor deze bijzondere vrouw hebben wij als Nut besloten om het tweede deel van onze ledenvergadering openbaar te maken. Het openbare gedeelte van onze jaarvergadering begint op 11 april om 20:45 in het Holstohus in Olst. Wij nodige onze leden en alle belangstellenden uit om dan kennis te maken met deze bijzondere vrouw, die vorig jaar door Mark Rutte is gekroond als Miss Wheelchair Nederland. https://staging2.facebook.com/missMirande/videos/1747346261950422/ 

Om organisatorische redenen wordt vriendelijk verzocht om u via secretariaat@nutolstdeventer.nl voor deze bijeenkomst aan te melden, met vermelding van het aantal personen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.