Home / archiefcentraal / meditatiedag in heino

meditatiedag in heino

De dag staat in het teken van Metta meditatie, wat in het Nederlands te vertalen is als Liefdevolle vriendelijkheid. De voertaal is Engels, maar er zal voor vertaling gezorgd worden. Ervaring met meditatie is prettig, maar niet noodzakelijk. Matjes zijn aanwezig. Gelieve zelf te zorgen voor een kussen of bankje.

De deelnemers worden bovendien verzocht zelf een lunch mee te nemen. Aanvang is om 10.00 uur. Het programma duurt tot 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen 10 euro. Een vrije gift voor zuster Viranani wordt op prijs gesteld. Opgave via w.coumou@essentials.nl.

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.