matrasconcurrent en jeha de meubelconcurrent nu ook in zwolle

Matrasconcurrent en Jeha dé Meubelconcurrent staan al sinds 1989 bekend als een vertrouwd adres in de regio voor artikelen op het gebied van slaap- en wooncomfort. “We zijn destijds in Slagharen begonnen”, vertelt De Vries. “Naast Zwolle en Slagharen hebben we winkels in Rogat (tussen Meppel en Hoogeveen, red.) en Ommen.”

De nieuwe winkel in Zwolle telt maar liefst 2.000 vierkante meter en herbergt een zeer breed assortiment, waaronder veel A-merken. Topproducten op het gebied van slapen, zoals boxsprings, matrassen, lattenbodems, ledikanten, dekbedden enzovoorts. Het overige deel van de winkel biedt plaats aan een enorme collectie meubelen volgens de laatste woontrends. Eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen, woonaccessoires en noem maar op…Van prijsknallers tot topdesign!
“Door een gezamenlijke inkoop kunnen we scherpe prijzen bieden en is er in onze winkels voor elk wat wils”, vertelt De Vries. “Als Matrasconcurrent en Jeha dé Meubelconcurrent zijn we al jaren actief, waardoor de fabrikanten bekend zijn met ons. Ze willen dan ook graag samenwerken en komen vaak het eerst bij ons met hun nieuwtjes en aanbiedingen!”

Roeten voegt daaraan toe: “We zijn in Zwolle de eerste met Xooon! Dit is een heel bekende meubelformule met unieke ontwerpen van topkwaliteit, tegen een betaalbare prijs.”

‘Snel afleveren’
Het personeel staat klaar om klanten van een goed advies te dienen. Naast de fysieke winkels hebben de Matrasconcurrent en Jeha dé Meubelconcurrent uiteraard ook een online verkoop. “We zijn de grootste voorraadhouders van Nederland, daardoor kunnen we de gekochte goederen vaak snel afleveren”, vertellen De Vries en Roeten. “De bezorgtijd wordt altijd in overleg met de klant bepaald. Bovendien bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van ons leenbusje of leenaanhanger.”

De winkel is ook op tweede paasdag geopend. Matrassenconcurrent en Jeha dé Meubelconcurrent zijn gevestigd aan de Grote Voort 7 in Zwolle. Zie verder jeha.nl en matrasconcurrent.nl. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.