marco dirksen nieuwe directeur bedrijven rabobank salland

Dirksen is geboren en getogen in Lettele, woonde jaren in Schalkhaar en woont inmiddels met zijn gezin in Deventer. Hij is leider bij de voetbal van zijn zoon, tennist zelf en fitnest intensief.  “Een betere manier om te weten wat er speelt in de omgeving is er niet. En dat ik nu zelf in de regio mag werken waar mijn hart ligt is dan ook super!”

Tot eind maart werkte Marco Dirksen als directeur Bedrijven bij Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Maar ook de regio’s Hoogeveen, Zuidwest Drenthe, Lochem en Holten/Markelo kent hij goed.

“Stuk voor stuk gebieden met een eigen identiteit en een lokale cultuur. Dat geldt ook voor Rabobank Salland. Een mooie bank in een regio met een grote stadskern en prachtig omliggend gebied. Een regio waar het voor bedrijven en burgers goed wonen, werken en leven is. En waar mensen zich betrokken voelen bij elkaar en hun omgeving. Dat zie je bijvoorbeeld aan het hoge aantal vrijwilligers in het lokale verenigingsleven en de duurzame slag die veel bedrijven momenteel maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.