lustrumloterij van olsterfeest

In totaal worden er zeshonderd loten van 50 euro uitgegeven. Op de woensdag bestaat de hoofdprijs uit een vakantie ter waarde van 1.500 euro; op zondag uit twee elektrische fietsen van elk 1.500 euro. Verder maken de deelnemers aan de loterij kans op een wasmachine, een tv, Nespresso-apparaten, dekbedden, waardebonnen voor de Plus, tien keer een minuut gratis winkelen bij de Plus, een mediaspeler, een stofzuiger en diner-, kleding- en kappersbonnen.

De opbrengst van de loterij is bestemd voor de aanschaf van voorzieningen voor het feestterrein. Loten zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van de Plus in Olst of te bestellen via jan@olsterfeest.nl.

Voor meer informatie zie staging2.olsterfeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.