liesbeth jochemsen uit olst signeert boek bij korten

Twintig jaar na de gebeurtenissen uit dat boek is Vrouw Holle het kattenkwaad van een jongeman zo zat, dat ze hem in de Gelaarsde Kat verandert. Zodat hij goud kan maken van schapenwol, waardoor hij hopelijk een lesje leert. Prins Hamlet, die nog steeds koning wil worden, heeft intus-sen een grote som geld nodig om Malle Fidus te betalen. Beiden azen op het goud van de Gelaars-de kat. Kan Vrouw Holle de jongeman op tijd vinden en de gevolgen van haar betovering beper-ken? Of is het te laat en staat het koninkrijk op instorten?

Liesbeth Jochemsen, auteur en autist (Zeist, 1987), schrijft al vanaf het moment dat ze leert lezen. Ze verslindt vele boeken, voornamelijk historische fictie, en houdt erg van sprookjes. Uit deze liefdes ontstond haar eerste boek, met een hoofdrol voor het sprookje van Doornroosje.
‘Het goud van de Gelaarsde Kat’ is het los te lezen vervolg hierop, waarin opnieuw tal van sprook-jes op een verrassende manier met elkaar zijn verweven. Liesbeth werkt als laborant, is getrouwd en woont in Olst. Het boek is verkrijgbaar bij alle boekhandels. Voor meer informatie: staging2.godijnpublishing.nl, e-mail: info@godijnpublishing.nl, mob. 06-30422830.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.