lierderholthuis komt in beweging voor team tineke

Tineke is bovendien een bekende vrijwilliger in Lierderholthuis. Daarom steunt het dorp Tineke met deze speciale actiedag, die plaatsvindt in en rondom het dorpshuis en café d’Olde Wettering. Daarbij draait het om beweging en verbinding. Veel verenigingen in en rond Lierderholthuis organiseren activiteiten, waar jong en oud zich bij aan kan sluiten. Denk hierbij aan tennissen, spinning, volleyballen, biljarten, sportfit, een sportmassage, kaarten en een heuse farmstaclerun. Bovendien staat er zelfs een escaperoom. Daarnaast wordt er gezorgd voor een volledig kinder- en jeugdprogramma, is er een wandelroute uitgezet en kunnen de bezoekers een foto-expositie over oud-Lierderholthuis bekijken.

Meedoen aan de verschillende activiteiten kost eenmalig 10 euro. Voor de sportmassage en de escaperoom wordt een extra bijdrage gevraagd. Kinderen mogen gratis meedoen. Voor de kleintjes staat er een springkussen. Veel bedrijven verlenen belangeloos hun medewerking. Het programma duurt van 9.00 tot 16.00 uur en wordt daarna afgesloten met een demonstratie kickboksen. ’s Middags kan men aanschuiven bij een lunch (à 5 euro, kinderen 2,50 euro) bij Café d’Olde Wettering. Om 17.30 uur staat daar bovendien een stamppotbuffet klaar (à 10 euro, kinderen 5 euro). Graag opgave vooraf via staging2.lierderholthuis.com of e-mail naar actie.als@lierderholthuis.com. Bellen kan ook naar 06-275055992.

Ook mensen die mee willen doen aan het volleybal en de spinning wordt gevraagd zich via de eerder genoemde kanalen aan te melden. De dag wordt muzikaal ondersteund door Muziekvereniging Salland, zangkoor Together en de ‘De Kwelende Oude Juffen’. Koffie, thee en ranja zijn de hele dag gratis. Dit wordt gesponsord door café d’Olde Wettering. Het is mogelijk dat er de komende dagen nog kleine wijzigingen in het programma plaats zullen vinden. Kijk dus regelmatig op staging2.lierderholthuis.com.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.