lierderholthuis komt in beweging voor team tineke

“Tineke is vrijwilliger in hart en nieren. Lierderholthuis draagt haar een warm hart toe. Daarom gaat het dorp dit geweldige initiatief steunen door een sponsoractie op touw te zetten”, laat de organisatie van de actiedag weten.

In samenwerking met de mountainbikeclub wordt er op 28 april a.s. een grote actiedag georganiseerd in en rondom Dorpshuis Lierderholthuis en café d’Olde Wettering, waarbij ‘samen in beweging en verbinden’ centraal zal staan.

Het is een programma geworden voor elk wat wils, om sportief mee te doen, om aan te moedigen en te ontmoeten. Door veel verenigingen in en rond Lierderholthuis worden diverse activiteiten georganiseerd, waar jong en oud zich bij aan kan sluiten. Denk hierbij aan tennissen, spinning, volleyballen, biljarten, sportfit, kaarten en een heuse farmstaclerune. Er is een volledig kinder- en jeugdprogramma, een fotoreportage van oud Lierderholthuis, er is een wandelroute uitgezet en nog veel meer. Om deel te nemen aan verschillende activiteiten wordt een eenmalige bijdrage van minimaal 10 euro gevraagd. De kinderen zijn gesponsord en kunnen dus gratis meedoen.

Voor de kleintjes is er de hele dag een springkussen. Veel bedrijven verlenen belangeloos hun medewerking. Voor sommige onderdelen wordt wel een extra vrijwillige bijdrage gevraagd. Het is wenselijk om je voor het eten, volleybal en spinning op te geven.

Deze dag wordt muzikaal ondersteund door Muziekvereniging Salland, zangkoor Together en de ‘De Kwelende Oude Juffen’. 

Wie verhinderd is kan doneren. Meer informatie over donatie en het programma van de actiedag is te vinden op staging2.lierderholthuis.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.