lezing over wijhese jeugddrumband

Foto: (Archieffoto drummer)

De bloeiperiode kende hoogtepunten als de deelname aan het defilé op paleis Soestdijk, wedijveren op concoursen en de talrijke optredens in het dorp en in de omgeving. De bovengrens van 18 jaar voor de leden en onvoldoende aanwas van jongeren leidde in 1965 tot een fusie met de Wijhese Harmonie. Aan het woord komt oud-Wijhenaar Henk Dijk. 

De historische vereniging is op zoek naar de namen van de personen die op de foto staan. Mocht u personen herkennen, dan kunt u de namen doorgeven op de avond van de lezing. Anders graag een mail sturen naar historischeverenigingwijhe@gmail.com of bel naar: 06-30973003. Op staging2.historischeverenigingwijhe.nl is de foto ook te zien. Daar zijn de personen ook genummerd, hetgeen aanduiding gemakkelijker maakt. De lezing begint om 20.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.