lemele wil woningen bouwen op basis van collectief particulier opdrachtgeverschap

In Lemele bestaat een grote animo voor huur- en koopwoningen om zowel jong als oud in het dorp te behouden. In buurtdorp Luttenberg is een CPO-project gerealiseerd wat als voorbeeld dient voor Lemele. Medio 2017 is op verzoek van Plaatselijk Belang, nadien onder professionele leiding Theo Solen uit Heeten, ook in Lemele een startbijeenkomst belegd om belangstelling te wekken.

Hierna is de Vereniging ‘CPO Wonen Lemele’ opgericht. De leden nemen zelf gezamenlijk de beslissingen in het hele ontwikkel- en bouwtraject. Zo wordt er gezocht naar bouwkavels in het dorp, wordt er een architect en aannemer gekozen en wordt samengewerkt met diverse betrokken partijen. Het doel is om binnen ieders budget goede woningen te creëren, die aan alle individuele wensen voldoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.