Home / archiefcentraal / leerlingen de bolster dagje ondernemer in n store

leerlingen de bolster dagje ondernemer in n store

Bij dit project hielden de kinderen zich bezig met alles wat met ondernemen heeft te maken. Zo interviewden ze ook burgemeester Dadema. Ondernemer Han Schutte (Intersport Schutte en N-store) bood de kinderen na een interview aan om een dagje ondernemer te zijn in de N-store. En aldus geschiedde.

De kinderen hielden een rommelmarkt in het leegstaande pand. Wethouder Van Loevezijn verzorgde zelfs de ‘officiële opening’. De dag leverde naast de werkervaring ook een bedrag van 643 euro op voor het Ronald McDonald-huis in Zwolle en materialen voor het schoolplein.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.