Home / archiefcentraal / koorconcert in nicolaaskerk in heino

koorconcert in nicolaaskerk in heino

Beide koren zingen zowel bekende liederen als werk dat niet iedereen kent. Van stoere soldatennummers tot klassieke popsongs bij het Mannenkoor. Sincero heeft eveneens een divers repertoire: van liederen uit de Renaissance tot Afrikaanse (swing)nummers, zoals Bonse Aba (met djembé) en Amerikaanse filmmuziek.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij leden van beide koren, de Smulbaai, het Dorpshuus en aan de ingang van de kerk. Ze kosten 5 euro.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.