koninklijke onderscheiding voor wim jansen uit laag zuthem

Sinds 1978 is Wim vrijwilliger bij de Stichting Oranje Feesten in Laag Zuthem. Hij zorgt voor licht en geluid, draait muziek en verricht allerlei hand- en spandiensten. Ook bij andere evenementen in het Laag Zuthem kunnen de inwoners rekenen op de ondersteuning van de topvrijwilliger. Hij zorgt voor geluid bij de jaarlijkse burendag en de viswedstrijd, tot zelfs licht en muziek bij de Wetering als er natuurijs ligt.

Voor Plaatselijk Belang Laag Zuthem is Wim een belangrijk vrijwilliger. Hij is de technische man van geluid, microfoons en licht tijdens vergaderingen. Zijn kwaliteiten kwamen ook zeer goed van pas toen in 2016 dorpshuis het Trefpunt verbouwd werd.

Sinds 1996 is Wim actief als technisch vrijwilliger bij basisschool De Linde. Hij zorgt ervoor dat de verwarmingsketels goed afgesteld zijn en staat dag en nacht paraat voor het alarm van de school. Hij zorgt voor de aanleg van extra stopcontacten of sluit pc`s aan. De toneelvereniging in Laag Zuthem kan al sinds 1992 tijdens de jaarlijkse toneeluitvoering rekenen op de kwaliteiten van de technicus.

Wim ontving de onderscheiding Lid in de orde van Oranje-Nassau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.