koningsloop wijhe voor het eerst met bedrijvenloop

Jong of oud, snel of langzaam: iedereen kan meedoen. Naast de vijf en de tien kilometer zijn er voor de jongsten ook enkele afstanden. Inschrijven kan via staging2.mijninschrijving.nl. Voor de vijf en tien kilometer bedragen de inschrijfkosten vijf euro (na-inschrijving zeven euro). Deelname aan de jeugdlopen is gratis.

Meer informatie is te vinden op staging2.verenigdcomitewijhe.nl. Dit jaar wordt de Koningsloop uitgebreid met een bedrijvenloop over vijf kilometer. Bedrijven uit Wijhe en omgeving kunnen één of meer teams inschrijven voor een onderlinge competitie. Opgave is mogelijk met een mail naar Dorus Schalkwijk via koningsloopwijhe@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.